metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kazik ~kazik (Gość)09.08.2016 12:29

Ja jestem sceptyczny co do tego typu newsów. Stosunek pożyczkodawcy i pożyczkobiorcy reguluje w tym przypadku umowa. Albo się wiec na nią zgadzamy albo nie. Na rynku działa wiele firm pożyczkowych. Z różnego rodzaju analiz wynika że jest to działalność dochodowa, co więcej całkowicie legalna. Wiele tego typu historii zaczyna się w momencie zaprzestania spłacania pożyczki. Nie wiem jak jest w tym przypadku bo do artykułu nie dotarłem. Nie słyszałem jednak o przypadku kiedy ktoś bierze pożyczkę, planowo ją spłaca i ma jeszcze jakieś problemy. Należy po prostu czytac umowy, a przede wszystkim policzyć czy stać kogoś na taką pożyczkę. W ww. przypadku chodziło o zdrowie bliskiej osoby, ale jednocześnie okazuje się, że osoba ta mogła wziąć kredyt w banku. A tam wiadomo, że raty są duzo niższe i instytucja dużo pewniejsza i stabilniejsza.

101

Bn ~Bn (Gość)09.08.2016 12:32

Ciekawe czy bedzie tez o podrabianiu zaswiadczen i dokumentow

70

tvn ~tvn (Gość)09.08.2016 13:42

Dziś będzie wieczorem w tvn

10

Lesina23 Lesina23ranga09.08.2016 10:00

Jak ktoś głupi to jego problem. Wg mnie nikt nie powinien pomagać widzieli umowy wiedzieli co biorą. Kurde ludzie trochę odpowiedzialności i umiejętności czytania tego co się podpisuje. Jeśli bank ci nie chce dać kredytu to znaczy że cie nie stać na kredyt i go nie bierzesz.

155

gość ~gość (Gość)09.08.2016 13:52

Ale jazzz .Brak słów

20

Omg ~Omg (Gość)09.08.2016 14:00

Wiesiu ile kredytow wziales za te kawe??

10

Priv ~Priv (Gość)09.08.2016 14:04

Ale niektórzy tu brednie piszą.! Ludzie jak nie wiecie o co sprawa się toczy to nie piszcie głupot.. osoby które zostały oszukany e nie miały pojęcia co podpisują firma Council działa na terenie całej Polski i już wiele było przypadków oszustwa klientów nie otrzymuje swojej kopii umowy przy podpisaniu a dopiero po kilku tygodniach tak aby nie mógł odstąpić od umowy z jednego otrzymanego robi się kilka a przy okazji forma zgarnia po 20tys prowizji. Mają nawet swoją kancelarie prawna

20

Ssbek ~Ssbek (Gość)09.08.2016 14:13

Sklave ale ty brednie piszesz doradca nie jest żadnym żyrantem nie ponosi odpowiedzialności za kredyty .. nie pisz głupot.

21

gość ~gość (Gość)09.08.2016 11:06

Ponad pół roku temu z ciekawości weszłam ze znajomą obejrzeć jak to oszustwo działa. Zatrudnione są tam bardzo podobne do siebie dziewczyny (ksera) w kusych mini, wszystkie czarne długie włosy. Atmosfera jak w domu publicz..m. Aby sprawdzić kompetencje pań podeszłam do jednej i zadając konkretne pytania na temat kredytu nie była w stanie wyjaśnić większości kwesti, które poruszyłam. Z nerwami poprosiła inną z pań również niekompetentną a raczej bez wiedzy bankowej i podeszła trzecia pani, której powiedziałam, że jesteście podejrzaną instytucją finansową i wyszłam. Znajoma się bardzo uśmiała. Zrobiłam test tej placówki, ponieważ pracuję w finansach i bankowości i czasem wchodzę do instytucji czy takich placówek a szczególnie podejrzanych aby sprawdzić sposób obsługi klienta i wiedzę o produktach. Ta placówka miała na wejściu -100% w ocenie, od razu miałam wyjść ale wiedziałam, że to będzie mały kabaret. Nie wiem jak ktoś mógł się dać naciągnąć.

98

gość ~gość (Gość)09.08.2016 14:58

Dokladnie doradca nie ponosi żadnej odpowiedzialności

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat